Spookreflexies

Vorige item

Volgende item

Spookreflexies

Met een geheel eigen-zinnige blik beschouw ik de wereld om mij heen in korte uiteenzettingen (veelal beschouwingen, dan wel in dia- en/of monoloogvorm) die ik op social media post onder het kopje Spookreflexies. De onderwerpen van deze korte artikelen zijn zeer uiteenlopend, van ogenschijnlijk onschuldige observaties op straat tot emotionelere overpeinzingen. Ik bedien me graag met humor en zelfspot.

Alle Spookreflexies zijn opgenomen op mijn blog Spookrijden.nu onder de profielfoto van een vuistslag in het hart van het Spookrijdersbord.

SPOOKRIJDEN?

Gewoonweg Ertegenin, zo luidt het motto van het Blog Spookrijden.nu. Spookrijden staat voor het leven nét iets anders beleven, door de zaken nét van een andere kant te bekijken. Mijn schrijfstijl is afwijkend, mijn woordkeuze eigenzinnig en het perspectief van waaruit ik al schrijvend vertrek is onconventioneel.

Mijn verhalen kenmerken zich door de directe stijl, de humor, de vaart, de nostalgie, de betrokkenheid, de romantiek en een diep gewortelde hoop in de uiteindelijk goede wil van mensen.