Content Website

Vorige item

Volgende item

CONTENT WEBSITES / NIEUWSBRIEVEN / OVERIGE COMMUNICATIE

Ook voor content van websites kan je bij mij terecht. We overleggen samen welke teksten benodigd zijn en, niet onbelangrijk, welke soort teksten verlangd worden. De toon, woordkeus, kleur en stijl van de teksten zijn leidend.

Hetzelfde geldt vanzelfsprekend voor de teksten van Nieuwsbrieven of andere vormen van zakelijke communicatie.

Het schrijven van content gaat haast hand in hand met redactiewerk over door derden aangeleverde stukken. Dit redactiewerk is niet alleen bedoeld om de nodige grammaticale en/of spelfoutjes uit de tekst(en) te halen, maar is ook bedoeld om de teksten (die van verschillende bronnen kunnen komen) een eenduidig en homogeen karakter te geven.

SPOOKRIJDEN?

Gewoonweg Ertegenin, zo luidt het motto van het Blog Spookrijden.nu. Spookrijden staat voor het leven nét iets anders beleven, door de zaken nét van een andere kant te bekijken. Mijn schrijfstijl is afwijkend, mijn woordkeuze eigenzinnig en het perspectief van waaruit ik al schrijvend vertrek is onconventioneel.

Mijn verhalen kenmerken zich door de directe stijl, de humor, de vaart, de nostalgie, de betrokkenheid, de romantiek en een diep gewortelde hoop in de uiteindelijk goede wil van mensen.