Gedichten

Vorige item

Volgende item

Gedichten

Van oudsher schrijf ik gedichten. Sterker nog, ik schreef in jongere jaren aanzienlijk meer gedichten dan verhalen. Ik haalde voornamelijk poëtische inspiratie uit mijn muzikale bronnen (zijnde Bob Dylan, Lou Reed, Alex Roeka, Bruce Springsteen).

Mijn gedichten kenmerken zich door de afwisseling van ritme, directheid, rauwheid, snelheid, botheid, humor en hier en daar wat onoverkomelijke diepgang.

Ik lever de gedichten in gedrukte vorm af – ingelijst of op canvas gedrukt. Een gedicht is een speciaal, persoonlijk (en daarom uniek) cadeau om te geven op een verjaardag, jubileum, geboorte of huwelijk.

SPOOKRIJDEN?

Gewoonweg Ertegenin, zo luidt het motto van het Blog Spookrijden.nu. Spookrijden staat voor het leven nét iets anders beleven, door de zaken nét van een andere kant te bekijken. Mijn schrijfstijl is afwijkend, mijn woordkeuze eigenzinnig en het perspectief van waaruit ik al schrijvend vertrek is onconventioneel.

Mijn verhalen kenmerken zich door de directe stijl, de humor, de vaart, de nostalgie, de betrokkenheid, de romantiek en een diep gewortelde hoop in de uiteindelijk goede wil van mensen.