Koers is Koers

Koers is koers

Ieder jaar in september wordt met een groep ondernemers voornamelijk uit het gebied Rotterdam-Rijnmond een aansprekende berg uit de Tour de France of de Giro bezocht. Deze fietsreizen worden georganiseerd door wielerorganisatiebureau Koers is Koers van Lars van den Broek.

Sinds enkele jaren verzorg ik in de aanloop naar deze fietsreizen de communicatie middels nieuwsbrieven, de inmiddels fameuze KiK-Koerskranten, en ’s avonds verzorg ik in nauwe samenwerking met Arjan Smilde het wielerentertainment in het Wielercafé Panache.

Tijdens deze shows wordt het Smoelenboek gepresenteerd waarin de antwoorden van de deelnemers zijn opgenomen op enkele pittige en pikante vragen. Tevens worden mini-documentaires c.q. -reportages getoond:

Koers is Koers / Grand Départ Rotterdam

Koers is Koers / Grand Départ Rotterdam – Brussel (after movie)

Koers is Koers / Sella Ronda (2019)

Rotterdam Fund Racers / Op Karakter (minidocu voor RTV Rijnmond)

Rotterdam Fund Racers / Op Karakter (minidocu voor RTV Rijnmond – Alpe d’HuZes 2019)

Koers is Koers / Onze Joop (thuis bij Joop Zoetemelk)

Fietstocht BMW Breeman

Koers is Koers / After-Movie Passo Gavia (2017)

SPOOKRIJDEN?

Gewoonweg Ertegenin, zo luidt het motto van het Blog Spookrijden.nu. Spookrijden staat voor het leven nét iets anders beleven, door de zaken nét van een andere kant te bekijken. Mijn schrijfstijl is afwijkend, mijn woordkeuze eigenzinnig en het perspectief van waaruit ik al schrijvend vertrek is onconventioneel.

Mijn verhalen kenmerken zich door de directe stijl, de humor, de vaart, de nostalgie, de betrokkenheid, de romantiek en een diep gewortelde hoop in de uiteindelijk goede wil van mensen.